- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Летното издание на легендарниот Calvin Klein One за сезоната 2021 на мирисната колекција CK One Summer е претставено како мирис полн со виталност, чистота и свежина.

CK One Summer 2021 new

Мирисна композиција полна со свежина!

Слатки и горчливи цитрусни плодови ги сочинуваат горните ноти на мирисната композиција. Срцето на парфемот вклучува кисело-слатка арома на рухарба со зелен еукалиптус и лубеница. Лушпа од праска, амброкс и бели цветови ја сочинуваат основата на парфемот. CK One Summer мирисната креација потпишана е од парфимерот Clement Gavarry.

Мирисот CK One Summer 2021 е достапен во шише од 100 мл, како Eau de Toilette.

CK One Summer 2021 bottle CK One Summer 2021 package

- Реклама -