- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

По лансирањето на Urban Hero во 2019 година, Jimmy Choo со гордост го претстави Urban Hero Gold Edition, софистициран нов член на семејството Urban Hero за свежа ода на мистериозниот и самоуверен Jimmy Choo маж. Бунтовен, но креативен, софистициран и смел. Урбаниот херој го зема градот како негово платно, а превезот на ноќта како негово игралиште.

Елегантен како неговиот претходник!

Совршено елегантен како и неговиот претходник, Urban Hero Gold исто така повеќесложен – човек со контрадикторности и контрасти, кој отворено го прифаќа слободниот и безгрижен пристап кон животот. Ова примамливо чувство за двојност се рефлектира и во самиот мирис и во светлите златни и длабоки црни бои на шишето – нијанси инспирирани од живописните бои што ги користат најталентираните светски улични уметници.

Динамичност за совршен чекор!

Постои смелост во пристапот на Urban Hero, динамичност која е во совршен чекор со променливите времиња.

Jimmy Choo Urban Hero Gold Edition

Мирис!

Креиран од славниот парфемски нос Juliette Karagueuzoglou, Urban Hero Gold Edition е дрвенесто-овошен парфем што стои во силен контраст со својот сензуален претходник.

- Реклама -

Натопен со уникатни и примамливи горни ноти од ананас и портокал, горчината на портокалот помага да се ублажи балсамичната сладост на смирувачкиот лавандин и богатото зрно тонка во срцето. Конечно, Urban Hero Gold Edition се суши во мазна, софистицирана база од сандалово дрво и мов.

ingredients

Шише!

Одразувајќи ја слободната динамика на самиот мирис, дизајнот на шишето и кутијата за Urban Hero Gold Edition го зема платното на градските улици како инспирација. Онаму каде што естетиката на оригиналниот Urban Hero го отсликуваше со чисти линии и тврди рабови на префинетите простори на метрополите, смелите контрастни златни графити и црните бои со висок сјај што се наоѓаат на шишето и кутијата на новиот мирис се проткаени со карактеристично чувство на младост и енергија.

Логото инспирирано од уличната уметност пронајдено во сите најживописни урбани простори во светот, ја разви идејата за урбаниот херој на Jimmy Choo, поставувајќи го во нова креативна област.

Urban Hero Gold Edition bottle and package

Мирис на противречности и контрасти!

Новиот Urban Hero Gold Edition на Jimmy Choo е софистициран мирис со жестоко креативно срце. Мирис на противречности и контрасти каде ноќта се среќава со денот, а уметноста со животот.

Urban Hero Gold Edition on the desk