- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ако мора да избереме еден и само еден производ за убавина – тоа сигурно би била маскарата. Дефинитивно производ кој најмногу го цениме бидејќи на лицето дава една нова димензија. Токму поради тоа ви ја претставувам Maybelline Big Shot волуменска маскара за задебелување на трепките со едно нанесување.

Моќта на целосно задебелени трепки со едно нанесување!

Секогаш ми се допаѓа да нанесам повеќе слоеви од маскарата, но понекогаш во брзање оваа маскара ми дава совршен волумен само со едно нанесување! Маскарата содржи колаген и многу е пријатна, ова го велам затоа што имам чувствителни очи и со оваа маскара немам никаква иритација.

Формула со колаген за полни трепки!

Maybelline Big Shot маскарата има формула со колаген кој им помага на трепките да добијат голем волумен од коренот до врвот со едно нанесување.

Четката има брановидни влакна и тесен врв што го олеснува нанесувањето и помага формулата да се нанеси на секоја трепка. Ова е една од моите омилени маскари со одлична цена.

Ви советувам да ја пробате!

- Реклама -