- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Кристина Илоски позната во светот на убавината како Makeup by Kika за своите обожаватели специјално се трансформира со шминка и фризура како Mrs.Claus, за да ви даде барем малку инспирација за вашата шминка за новогодишната ноќ помината само со вашите најсакани.

Нејзината цел е оваа Нова Година специфична по многу нешта, да ве мотивира сепак да остане запаметена по вашата трансформација со шминка и фризура, која ќе влее радост кај вашите најмили поради фактот што и вие ќе бидете нечиј Дедо Мраз.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Iloski (@make_up_by_kika)

Допирот на нејзината мејкап магија!

Она што ја направи успешна кариерата на Кристина секако е следењето на најновите мејкап трендови. Во нејзиното студио се раѓаат чудесни мејкап изгледи, а клиентите кои ја посетуваат имаат можност да го доживеат допирот на нејзината мејкап магија.

Во продолжение погледнете ги феноменалните фотографии, кои ќе ви бидат одлична инспирација за трансформацијата која можеби отсекогаш сте ја посакувале.

- Реклама -