- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

За да ја прослави 30-годишнината од машкиот мирис Cerruti 1881 дизајниран од Nino Cerruti, брендот Cerruti лансира ново издание на легендарниот парфем наменет за генерацијата на мажи кои бараат нова дефиниција за урбаност, нова комбинација на енергија и елеганција.

Парфем што го носите сред бел ден како смокинг!

Машкиот парфем Cerruti 1881 Silver е елегантен и сензуален, но воедно прилично живописен парфем што го носите сред бел ден како смокинг за да го освоите интензитетот на градот!

Живописен, свеж и сензуален!

Cerruti 1881 Silver е најавен како живописен, свеж и сензуален, но ароматичен и дрвенест мирис. Составот на композицијата започнува со весела хармонија на состојки како што се: зелен босилек и ѓумбир од Мадагаскар. Цветната сладост на лаванда и гераниум ја открива нивната сензуалност во срцето на мирисот. Нотите на пачули и килибарните дрвенести акорди во основата на мирисот ги оживуваат горните ноти и го прават мирисот да трае подолго. Креацијата е потпишана од парфимерите Alienor Massenet и Maurice Roucel.

- Реклама -

Cerruti Silver е достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Toilette.