- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Романтични, елегантни, мистериозни и расцветани: четирите интригантни аспекти на карактерот на Signorina, се главните протагонисти на #mad4Signorina, нова, енергична кампања која ја слави најпопуларната мирисна линија на Salvatore Ferragamo.

Кампања: Се интерпретира душата на самиот мирис!

Свежа и динамична, кампањата е креирана од модниот илустратор Joe Ratcliffe. Toj е креативен директор од Лондон, илустратор и аниматор, познат по рачно цртаните карактери и сцени.

Кампањата за Signorina вклучува четири анимирани видеа во траење од 15 секунди, а во секое од нив на посебен и енергичен начин се интерпретира душата на самиот мирис.

Вљубена во нешто посебно, симболизирано со посебен гест!

Секоја Signorina е вљубена во нешто посебно, симболизирано со посебен гест. Шишето на Signorina е покриено со легендарната vera bow, која сега е повторно интерпретирана од Joe Ratcliffe како наративна приказна од 4 епизоди, создавајќи калеидоскоп кој го задржува разиграното расположение, без да го изгуби идентитетот.

- Реклама -

Четири различни мириси!

Salavatore Ferragamo ви ги претставува четири различни мириси, кои имаат една заедничка карактеристика: уникатноста и женственоста на италијанската жена.

Signorina Eau de Parfum

Цветно ориенталната овошна Signorina Eau de Parfum потсетува на младата, италијанска креативна жена која секогаш е инспирација за Salvatore Ferragamo и неговиот уникатен стил, носејќи свежа убавина.

Signorina Eleganza

Мирис кој е посветен на сензуална, благородна и софистицирана жена. Signorina Eleganza ја претставува почитта кон софистицираноста, женственоста, грациозноста и заведувањето, карактеристики на сите парфеми на Salvatore Ferragamo.

Signorina Misteriosa

Овој ориентално овошен мирис ја слави мистериозната страна на шик девојката која емитува радост на животот и секогаш на себе има заводлива насмевка. Нејзиниот живот е како игра, а таа одбира улога по кој сака да биде интерпретирана.

Signorina in Fiore

Signorina in Fiore ги претставува жените кои што се полни со радост и романтика. Кога доаѓа пролетта, секоја Signorina ја открива нејзината романтична страна, како што цветот ги открива ливчињата на првите зраци светлина.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Ве молиме внесете го вашето име