- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Giorgio Armani Sì, За модерна и грациозна жена со независен дух!

Giorgio Armani открива модерна жена која има храброст да каже да на своите емоции, да на животот, да на љубовта, да на соништата. Таа поседува тивка моќ на женственост и смелост. Таа е спој на сила и емоции, олицетворение на модерна женственост и грациозност, моќ и независност.

Мирис кој остава деликатна и елегантна трага!

Sì е дует помеѓу силата и емоциите кои се изразуваат преку потписот на мирисот. Тоа е мирис кој остава деликатна и елегантна трага, ненадејно нежен интензитет. Sì комбинира модулација од три акорда: нектар од црна рибизла, модерен ципар и светол мошус. Рибизлата како опоен нектар открива зголемена женственост и сила на мирисот.

- Реклама -