- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Веќе повеќе од една деценија, Daisy Marc Jacobs ги освојува срцата на девојките низ целиот свет со својот младешки дух и спонтан шарм.

Заштитно лице е daisy музата Kaia Gerber!

Daisy Love Marc Jacobs го пренесува омилениот daisy универзум од живописни полиња, на една прекрасна сончева плажа каде љубовта и среќата владеат со нов блескав мирис и визуелно извонредна рекламна кампања, каде заштитно лице е daisy музата Kaia Gerber.

Kaia Gerber

Кампањата дело на прочуениот британски моден фотограф Alasdair Mclellan!

Филмот е целосно снимен од страна на прочуениот британскиот моден фотограф Alasdair Mclellan, а во истиот се прикажани Kaia и моделите Aube Jolicoeur и Faith Lynch под златното сонце на прекрасна калифорниска плажа.

Daisy верување! Животот треба да се живее до максимум!

Кампањата ја слави убавината на сестринството и пријателството преку серија живописни портрети, кои ја отсликуваат суштината на мирисот и остануваат верни на верувањето на Daisy дека животот треба да се живее до максимум.

- Реклама -