- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Paradoxe Intense е нов мирис кој го продолжува Prada Paradoxe столбот од 2022 година. Ова издание се опишува како извонреден цветен букет кој ја комбинира свежината на нероли пупките и суперинфузијата од јасмин со топли ноти на килибар и мошус.

Мирисот постигнува совршена рамнотежа помеѓу силата и грациозната на нотите. Како и неговиот претходник, Paradoxe Intense е создаден од парфимерите Nadega Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu и Antoine Maisondieu.

Prada Paradoxe fragrances

Неочекуваниот збир на делови ја ублажуваат невозможната моќ со елегантна нежност!

Prada Paradoxe Intense е име кое е деликатно во суштина и моќно на дело. Во него се содржи намерата повторно да се преиспитаат и реконструираат очекувањата за женственоста. Во природата на парадоксот е да се прашува, да се спои контрадикцијата на елементите за да открие длабоката вистина. Prada Paradoxe Intense е ентузијастичко прифаќање на неочекуваниот збир делови кои ја ублажуваат невозможната моќ со елегантна нежност.

Prada Paradoxe Intense

- Реклама -

Цветна суперинфузија!

Мирисот содржи безвременски цветен букет доведен до крајност. Во горниот дел, свежината на нероли пупките е проследена со бергамот и есенција од нероли. Оваа свежина е во контраст со цветната суперинфузија на акорди од јасмин и мов. Природниот мошус се испреплетува во позадина, додека серенолидот и моксалонот создаваат килибарен потпис. Биотехнолошки добиениот амброфикс ја зголемува живоста, додека инфузијата од ванила се меша со природна ванила.

Prada Paradoxe Intense ingredients

Парфемско шише дизајнирано да лежи на страна!

Како и кај оригиналниот Prada Paradoxe мирис, обновеното шише е израз на реинвенцијата на модната куќа Prada: постојаност, дијалог и склоност кон контрасти. Значајна промена од традиционалната архитектура на парфемското шише, шишето на прв поглед е минималистичко и нежно, инспирирано од оригиналното и култно Prada триаголно лого, дизајнирано да лежи на страна.

Prada Paradoxe fragrances

Мирисот е изграден околу одржливи состојки, а пакувањето може да се рециклира. Покрај тоа, асортиманот може да се надополнува.

Prada Paradoxe Intense е достапен во големини од 30, 50 и 90 мл Eau de Parfum, како и опција за полнење од 100 мл.

Prada bottle & package Prada bottle