- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Неодоливото доживување на сите сетила! Versace Versense

Модерен мирис со прекрасен и редок цветен букет, комбиниран со елементи од Медитеранот, совршено ја претставува Versace жената, со својот автентичен израз и фузија на свежина и енергија. Мирисот на Versace, наречен Versace Versense, создаден за неодоливото доживување на сите сетила.

Прошетка во мирисна градина во убав пролетен ден!

Versense е составен од природни тонови и е слика на будење на природата во пролет, евоцирајќи чувството на слобода. Versense е прошетка во мирисна градина во убав пролетен ден.

Композиција од медитерански плодови!

Започнува со композиција од медитерански плодови, бергамот и зелена мандарина и завршува со свежина на сокови од круша. Задоволството е големо кога цитрусните ноти ќе се помешаат со овошни ароми, микс кој не носи до мирисот на морскиот нарцис, редок цвет со богата арома, елегантно дополнет со цветови од јасмин и зачинет со кардамон зачин. Базните ноти на кожата оставаат како покривка од дрвенестите ноти на сандалово дрво, кедар, маслиново дрво и сензуалениот мошус.

- Реклама -