- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Хидратацијата сега ги крши сопствените правила и преку Biotherm Aquasource Everplump кремата придонесува за оптимално ниво на влажност, природна исполнетост и измазнетост на кожата и сето тоа со минимална количина на производот Everplump.

Во 30-тите години од животот имаме поголеми очекувања!

Во 30-тите години од животот, се поттикнуваат повеќе предизвици и нашите очекувања се зголемуваат. Градење на кариера, отворање на сопствен бизнис, грижа за семејството, многу обврски треба за се да се вклопат во еден ден. Секогаш на располагање, секогаш во движење, таа живее во моментот. Нејзиниот ритам на живот е интензивен, а тоа се одразува на кожата.

Појавата на првите брчки на лицето обично се резултат на дехидратација. Хидрантниот производ кои сме го користеле до сега веќе нема толку многу влијание, па жените се во потрага по друг производ кој ќе има има поголемо влијание за нивната кожа. Во 30-тите години од животот, 1 од 3 жени, изразуваат загриженост во врска со појавата на ситни линии и загубата на природната исполнетост на кожата, но не користат производи против стареење туку само за хидратација.

Чуството на хидратација и природна исполнетост во исто време!

Biotherm лабораториите го развија еден од најиновативните хидратантни производи по оригиналниот AquaSource Гел од 1998.

- Реклама -

AquaSource Everplump ги комбинира освежувачката текстура за неверојатно сетилно искуство со активните состојки кои и овозможуваат на кожата исполнетост, мазност и влажност. Благодарение на сосема новото ниво на хидратација, кожата добива максимална влажност така што ситните линии видно се исполнети во рок од само една недела.

Експлозија од безброј освежуважки микро-капки!

Овој луксузен гел по нанесувањето се раствора во милиони микро-капки, кои и овозможуваат на кожата хидратантни активни состојки и веднаш се чуствува видно исполнета. Богатата експлозија на свежина сјае во многуте хидратантни капки кои кожата со задоволство ги апсорбира.

Плавиот хиалурон ги регенерира природните залихи на хијалуронска киселина во кожата!

Ова е активна состојка на AquaSource Everplump кој е вистинско чудо на природата: враќање на нивото на хијалуронска киселина, која ја задржува влажноста на кожата и ја исполнува од внатре.

Плавиот хиалурон ја подобрува способноста за задржување на водата и позитивно влијае на синтезата на природната хиалуронска киселина во кожата, хидратантниот агенс кој има својство на задржување и до 1000 пати поголми количини вода.

Двојна концентрација на хидратантен глицерин!

Глицерин, ефективна состојка за задржување на важноста без лепливост на кожата, во формулата AquaSource Everplump доаѓа со дваојно поголема концентрација отколку во AquaSource кремите, обезбедувајќи 72-часовна хидратација по само едно нанесување.

Резултати!

Клиничките резултати од истражувањата во лабораториите на Biotherm за прв пат ги покажуваат придобивките при нанесување на кремот на почетни бори. Зајакнатата формула со плав хиалурон, глицерин и други активни навлажнувачки состојки брзо и рамномерно продираат во кожата и буквално ги пополнуваат борите веќе во текот на првите седум дена нанесување.