- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Колекцијата Polo Red на Ralph Lauren доби нов парфем – Polo Red Parfum – интензивно ароматичен мирис со харизматична длабочина.

Ralph Lauren

Најновиот парфем ветува интензитет со ДНК трага на црвената Polo колекција на мириси. Линијата која опфаќа самодоверба и заведување, започна со првиот мирис Polo Red во 2013 година, по што следеа Polo Red Intense, Polo Red Extreme, Polo Red Rush, Polo Red Remix и Polo Red Eau de Parfum.

Ralph Lauren Polo Red collections

Polo Red Parfum го следи трендот на парфемски изданија за мажи кои се нудат во последните неколку години.

- Реклама -

Ralph Lauren Polo Red Parfum

Ralph Lauren Polo Red Parfum

Ralph Lauren

Откријте каде заведувањето се среќава со софистицираноста! Патувањето започнува!

Преголемата доза на апсинт опива, додека раскошниот ирис го омекнува завршетокот. Класичната мажественост на кедровото дрво го завршува патувањето со заводлива грубост.

Ralph Lauren Polo Red Parfum ingredients

Силниот мирис е инспириран од најпребирливите живеалишта на природата, каде што преживуваат само најдобрите. Енергичниот мирис е погоден за бестрашен маж кој секогаш е подготвен за нови искуства. Ова е мирис за мажот кој го прифаќа неочекуваното.

Самодоверба, сензуалност, интензитет!

Отворањето е енергично, исто како кај претходните изданија на линијата. Цитрусната мешавина од бергамот и црвен портокал нуди голема доза на свежина, поддржана од зачинетите и живописни ноти на розовиот бибер. Динамичниот почеток го следат клучните ноти на композицијата – апсинт и ирис, смирени од нежната прегратка на лавандата. Основата ја поддржува мешавината со дрвенеста, топла, мошусна трага.

Ralph Lauren Polo Red Parfum е достапен во шишиња од 40, 75 и 125 мл.

Ralph Lauren sizes Ralph Lauren Polo Red Parfum a bottle Ralph Lauren Polo Red Parfum a bottle and package