- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во средата, во парфимеријата Schatze во Куманово, се одржа промоција на Ориентални парфеми. Настанот ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личности на едно извонредно искуство, покажувајќи ја уметноста и раскошот кои го нудат Ориенталните парфеми.

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

Извонредно патување во срцето на Ориентот!

Гостите беа почестени со извонредно сетилно патување, истражувајќи ја миризливата колекција на ориентални парфеми. Секој мирис, прецизно изработен со ретки и егзотични состојки, нуди уникатен израз на елеганција и традиција. Присутните се восхитуваа на хармоничниот спој на мириси што ги превезуваа во срцето на Ориентот.

Ориентални парфеми

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

- Реклама -

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

Богати состојки и одлични амбалажи!

На гостите им се обрати бренд менаџерката на овие парфеми, Зорана Беатовиќ, која ги доближи овие брендови до гостите, запознавајќи ги со специфичноста на нивните состојки и одлични амбалажи.

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

Парфимеријата Schatze беше претворена во ориентална оаза!

Местото на настанот беше претворено во ориентална оаза, обвивајќи ги присутните во атмосфера на софистицираност и културно богатство. Спојот на музика, визуелност и мириси ги одведе гостите до Ориентот.

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

Schatze парфимерија

Armaf, Lattafa, Rasasi, Swiss Arabian, Afnan, Al Harmain, Flavia…

Нотите на извонредните мириси од брендовите: Armaf, Lattafa, Rasasi, Swiss Arabian, Afnan, Al Harmain и Flavia го претвори местото во вистинска ориентална оаза, обвивајќи ги присутните во атмосфера на софистицираност и културно богатство. Спојот на музика и визуелност за миг ги одведе гостите до Ориентот со мирисите што присутните ги истражуваа на својата кожа.

Вие можете да го откриете светот на ориенталните парфеми во вашата Schatze парфимерија.

Schatze парфимерии

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личности

промоција на Ориентални парфеми во Schatze парфимерија

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио

Парфимеријата Schatze во Куманово ги собра ентузијастите и познавачите на мириси, ценетите претставници на медиумите, инфлуенсери и познати личностио