Парфем на кој ќе ни мириса зимата!

Gucci Bloom Nettare di Fiori Ладните денови кои ни претстојат за многу од нас ќе бидат обележани со парфем кој

Прочитај повеќе

НОТИТЕ НА МИРИСОТ ПРЕТСТАВУВААТ ФЛОРАЛЕН ВОДОПАД, КОЈ Е ПРЕНЕСЕН ВО Gucci Bloom Acqua di Fiori

Acqua di Fiori ја слави виталноста и енергијата на младоста и пријателството! Со спој настанат преку спонтаноста и убавината на

Прочитај повеќе

РАСЦВЕТАНА ГРАДИНА ПОЛНА СО РАЗНОВИДНИ ЦВЕЌИЊА! Gucci Bloom

Италијанската модна куќа Gucci го лансира парфемот Gucci Bloom, првиот мирис создаден по насоки на новиот креативен директор Alessandro Michele.

Прочитај повеќе