- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Инспирирани од природата и растението кое произведува растителни хормони наречени “јасмонати”, кои го регулираат процесот на заздравување при што растението само се обновува, лабораториите на Lancome работеа цела деценија со различни деривати на “јасмонат”, се со цел да ја пронајдат молекулата која ќе биде совршено прилагодена на кожата.

Mолекула LR 2412 ја обновува и ја лекува кожата!

Молекулата LR 2412

Од тие истражувања родена е молекулата наречена LR 2412, молекула која е во можност да ја обнови и залечи кожата. Таа претставува вистинска технолошка пресвртница благодарение на неверојатната можност за изедначено продирање во сите делови на кожата. Докажано делува на 14 клучни маркери внатре во различните слоеви на кожата, поттикнувајќи динамичен процес на обнова на ткивото со цел постигнување на здрава и убава кожа.

За новиот коктел на активни состојки, лабораториите на Lancôme креирале текстура која ги обединува раскошот и пријатноста на кремата со прозрачните својства на течност, донесувајќи трајно задоволство.

Во револуционерната линија на производи Lancôme Visionnaire се кријат две состојки: еластомери кои на кремата и даваат раскошна текстура и носат делотворност на „моментално опуштање“, со што нанесувањето станува вистинско задоволство. Другата состојка содржи масла од семињата на “Limanthes alba” познати по неверојатната можност за спречување на дехидрацијата на кожата благодарение на зајакнувањето на липидната бариера.

Сеопфатно делување за обнова на кожата!

Lancôme ја преточи моќта на оваа исклучителна молекула во срцето на Visionnaire кремата како би го исполнил трагањето на жените ширум светот по совршена кожа и истовремено чувство на пријатност. Кремата содржи комплекс на активни состојки кои делуваат со цел постигнување на измазнета, природно сјајна и полна кожа, новата визија на совршена кожа.

- Реклама -

За жени кои се во потрга по последната технологија!

Визијата за совршена кожа благодарение на Visionnaire кремата се постигнува со повеќеслојна корекција на кожата, истовремено отстранување на брчките и враќање на природниот сјај.

Наменет е за жени од сите возрасти кои се одлучни во решавањето на специфичните грижи, кои се во потрага по последната технологија.