- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Max Factor Ageless Elixir течната пудра за лице, во составот содржи серум кој ја штити кожата од предвремено стареење.

Иновативна формула!

Ageless Elixir течната пудра истовремено помага да се заштити кожата од штетните ефекти на сонцето (SPF 15) со хидрирање и заштита, овозможувајќи за да се чувствувате и да изгледате најдобро. Причината зошто оваа пудра е толку иновативна се крие во добро интегрираната формула која веднаш по нанесувањето обезбедува средно до интензивно покривање благодарение на специјално третираните пигменти кои ја рефлектираат светлината, го подобрува тонот на кожата со заштитна и хидрирачка формула која ја храни кожата.

Заштита од надворешни штетни влијанија!

2 во 1 пудрата која освен тоа што треба да даде прикривање, во својата формула содржи серум за хидратација и заштитен фактор за заштита на кожата од надворешните штетни влијанија.

- Реклама -