- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Од Еликсир парфимерии за сите љубители на брендот Givenchy пристигна одлична вест:

Givenchy! Намалување!

Во Еликсир веќе старува намалување на цените за 40% на сите парфемите од Givenchy.

Искористи го попустот на време бидејќи количините на парфеми на попуст се ограничени, со важност до крајот на месец мај. 

- Реклама -