- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Max Factor лансира иновативна маскара Lash Crown, која го нуди искуството на трансформација на Вашите трепки. Дизајнирана со иновативна четка која има форма на круна и нуди издолжување на трепките за супер, луксузен изглед.

Постигнете дефинирани и издолжени трепки од коренот до врвовите со едно брзо нанесување.

Max Factor им нуди на сите жени алатка со која може да креираат должина, дефиниција и волумен со новата иновација во нанесувањето со што ќе добијат круна од впечатливи трепки. Max Factor Lash Crown маскарата е дизајнирана за да постигне совршено симетрични трепки.

- Реклама -