- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Минималистички гламур кој доаѓа од Hugo Boss!

Hugo Woman е цветно овошен мирис кој е комбинација од неочекувани природни состојки и иновативни молекули. Претставува спој од традиционални женствени и неочекувани мажествени тонови и сето тоа со цел за да ги редефинира конвенциите за женски мириси и да го прикаже минималистичкиот гламур кој доаѓа од Hugo Boss.

Твој мирис. Твој пат.

Кај Hugo Woman во горните ноти преовладуваат овошни акорди од малина кои се мешаат со италијанска мандарина и црвена трева од Хималаите. Срцето го чинат самбак јасмин, црна слива, ирис и црн чај. Во основата се наоѓаат топлите акорди од амбер, сандалово дрво и кедар.

Парфемот е лансиран со слоганот “Твој мирис. Твој пат.” Лицето на кампањата е моделот Freja Beha Erichsen.

Достапен во 50 и 75мл. како Eau de Parfum.

Hugo Woman Eau de Parfum беше лансиран во 2015 година. 

- Реклама -