- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Versace Dylan Blue е мошне карактеристичен машки мирис со дрвенеста арома, базиран на уникатните миризливи својства на драгоцени природни состојки и најновата генерација на молекули.

Versace Dylan Blue мирис со интензивен и заводлив карактер!

Нови и исклучително квалитетни природни цитруси – бергамот и грејпфрут се комбинираат со модерните ноти на лист од смоква за да се даде продорна, медитеранска свежина на Versace Dylan Blue.

Водните ноти даваат длабочина и заокружување на цитрусната арома. Листот од љубичица и акордот на црн бибер му додаваат уште една мажествена димензија. Но, софистицираните и иновативни дрвенести ноти на амброксот, папирусот и органскиот пачули го формираат моќното и пулсирачко срце на парфемот. Тонката, скапоцениот шафран и мирисните ноти на темјанот всадуваат топла сензуалност. Мошусот го ослободува интензивниот и заводлив карактер на мирисот.

- Реклама -