- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Некои зборови не мора да бидат изговорени – само еден поглед е доволен. Кога саканата личност е пред вас, милион зборови не можат да ја објаснат љубовта која ја чувствувате, но затоа вашиот поглед може да каже се. Кога од вашите очи ќе потечат солзи на тага или солзи радосници, грлото се стега, погледот е оној кој зборува за вас. Кога триумфирате во било кој аспект од животот, само во вашиот поглед може да се види колку многу работа и напор стои позади вас.

Погледот е она што ве издава, без оглед колку се трудите да ги скриете вистинските чувства, тој навистина вреди милион зборови.

Отворете го погледот со Volume Million Lashes маскарата!

За да го направите вашиот поглед уште повеќе интензивен и отворен, тука е Volume Millions Lashes маскарата со која вашите трепки апсолутно ќе дојдат во прв план и ќе имаат совршен волумен. Формулата со колаген на оваа легендарна маскара од козметичкиот бренд L’Oréal Paris, оваа пролет дополнително е подобрена и збогатена со драгоцени есенцијални масла.

Volume Million Lashes маскарата години наназад се смета за една од најдобрите маскари, а како што поминува времето, станува се подобра! Четката на оваа маскара е дизајнирана суптилно да ги одделува вашите трепки и да ги одржува совршено густи. Покрај тоа, Volume Million Lash доаѓа со специјален дозер кој се прилагодува на четката и го отстранува вишокот од маскара. Поради оваа, секогаш ќе нанесувате оптимална доза на маскара, лесно и без грутки.

- Реклама -

Изберете Volume Million Lashes по своја мерка!

Освен од класичната Volume Million Lashes маскара која ќе им даде совршен волумен без грутки на вашите трепки, исто така можете да одберете Volume Million Lashes Excess и Volume Million Lashes Extra Black маскара.

Volume Million Lashes Excess маскарата е со малку поголема четка која ќе им даде на вашите трепки уште понагласен драматичен изглед, а Volume Million Lashes Extra Black Black маскарата со интензивна црна боја ќе го направи вашиот поглед уште повеќе впечатлив.

За поглед вреден милион зборови!

Сите изданија на Volume Millions Lashes маскарите се исклучително постојани – нивниот ефект трае во текот на целиот ден, што значи дека трепките се густи и совршено одвоени од коренот до врвот. Volume Millions Lashes маскарите ќе го продлабочат вашиот поглед и ќе му помогнат да раскаже она што го собира во милион зборови. Затоа што го заслужувате тоа!