- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Италијанскиот моден дизајнер Roberto Cavalli го претставува неговиот мажествен мирис, едноставно наречен Roberto Cavalli Uomo. Eксклузивно-ориентален и ароматичен, мирисот е дизајниран за мажи кои се софистицирани, самоуверени и природно привлечни.

Хипнотизирачка база на кедар!

Композицијата се отвора со впечатливите ноти на црна љубичица. Нејзиниот ладен карактер доаѓа во контраст со топлиот и сексипилен шафран. Интензивната срцевина составена од екстракт од лаванда, обезбедува длабочина и волумен на мирисот. Хипнотизирачката база на кедар ја завршува композицијата.

Елегантно шишенце во црна боја!

Машкиот мирис Roberto Cavalli Uomo е достапен во елегантно шишенце, со квадратна форма во црна боја со амблемот на Roberto Cavalli и букви во златна боја.

Мирисот го креираше Christophe Raynaud.

- Реклама -