- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Уникатна и дрска сензуалност на која никој и ништо не може да ѝ одолее!

Со култниот женски мирис Olympéa, Paco Rabanne испиша ново поглавје. Ужасно женствено. Верен кон иновативните вредности, каде провокацијата го открива духот на времето, Paco Rabanne замисли уникатна, дрска сензуалност на која никој и ништо не може да ѝ одолее.

Кралица на кралиците, жена на сите победи, апсолутна икона!

Модерната Клеопатра е кралица на кралиците, жена на сите победи, апсолутна икона. Надарена со апсолутна моќ, го одбира својот херој на скалилата на Олимп. Полу-божество, но жена над се. Боженствена жена!

- Реклама -

Мирис?

Olympēa отвора со ладен и сочен почеток. Сепак највпечатливо за Olympēa е што може да се пофали со несекојдневен, пријатен прикриен мирис на морска сол и лешник, комплетен контраст на топлите цветни и кадифени ноти на ванила и сандаловина која ја опкружуваат. Интересните карактеристики на нашето божество се одржуваат интензивни во временската рамка и правопропорционално опаѓаат со одминување на времетраењето се додека не се допре до базата која е кремаста и пријатна мешавина на сандалово дрво, ванила и пачули, повторно со мал, умерен допир на мирисот на морска сол.