- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Анбела парфимерии објавуваат -25% попуст на популарната италијанска декоративна козметика Deborah!

Сега течната пудра Deborah DD Daily Dream може да ја набавите за 570 денари, а карминот од истата линија за 308 денари.

Маскарата Deborah Double Effect сега може да ја набавите за 405 денари, а Deborah Newskin Compact Foundation за 503 денари.

 

- Реклама -