- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Не дозволувај другите да ти раскажуваат за изненадувањата што за вас ќе ги приредат престижниот бренд за убавина Bobbi Brown Cosmetics и Anabella Beauty Spot во Skopje City Mall.

Откријте ја шминката со чудесна моќ, на 6 и 7 Октомври дојдете во Anabella Beauty Spot во Skopje City Mall, ве очекуваат многу изненадувања од Bobbi Brown по повод 6-тиот роденден на Skopje City Mall.

Не дозволувај другите да ти раскажуваат за…

Со купени Bobbi Brown производи во износ над 3000 денари добивате подарок POT Rouge руменило или мини кармин од Bobbi Brown.

Со купени Bobbi Brown производи во износ над 6000 денари, подарок четка за нанесување сенка и туш за очи, коректор и мини кармин од Bobbi Brown.

- Реклама -

Anabella Beauty Spot ве повикува да ја откриете шминката со чудесна моќ!

Bobbi Brown

Bobbi Brown Cosmetics е глобален престижен бренд за убавина кој им овозможува на жените да ја прифатат и да ја подобрат својата индивидуална убавина.

Bobbi Brown има за цел да им ја претстави на жените вистинската шминка, да им ја врати самодовербата, но и да им го пренесе знаењето што им е потребно за да изгледаат и да се чувствуваат најдобро.

Со нијанси, текстури и техники дизајнирани за жени од сите возрасти и етнички групи, овој бренд нуди инклузивна и зајакнувачка дефиниција на убавината.