Bourjois Volume reveal маскарата од Bourjois  ги опфаќа сите трепки и им дава волумен дури до три пати.  Трепките добиваат неверојатен волумен и многу лесно може да го постигните ефектот на вештачки трепки.

- Реклама -

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Ве молиме внесете го вашето име