Bourjois Little Round Pot, безвременското руменило за лице кое е бест селер повеќе од 150 години благодарение на текстурата и пакувањето. Текстурата е лесна за нанесување со само едно четкање на образите. Мирисот на роза е многу пријатен и трае во текот на целиот ден.

- Реклама -

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Ве молиме внесете го вашето име