- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Carolina Herrera лансира две нови ограничени мирисни изданија: 212 VIP Rosé Red и 212 VIP Black Red, лимитирани едиции на оригиналните 212 VIP Rosé од 2014 година и 212 VIP Black од 2017 година. Црвената претставува значајна боја за модниот бренд Carolina Herrera уште од основањето во 1981 година, така што новите ограничени изданија доаѓаат во впечатливи металик црвени шишиња.

212 VIP Rosé Red

Женскиот парфем 212 VIP Rosé Red најавен е како зачинет цветен мирис кој комбинира необични мирисни ноти од домати, сладок акорд на десерт од тирамису и дрвенеста нота на Queenwood.

- Реклама -

Новиот 212 VIP Rosé Red достапен е во шишенце од 80 мл, како Eau de Parfum.

212 VIP Black Red

Машкиот парфем 212 VIP Black Red опишан е како свеж, огнен и интензивен мирис, со ноти од pimiento зачин, сладок absinthe и акорди на кожа во основата на мирисот.

Новиот 212 VIP Black Red достапен е во шишенце од 100 мл, како Eau de Parfum.