- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Free d’Homme CoSTUME NATIONAL е мирис со своеволен карактер, како слобода да се оди по свој пат!

Првиот машки CoSTUME NATIONAL Homme од 2009 година е елегантно мажествен мирис со своеволен карактер. Но, новиот Free d’Homme е збогатен со уште повеќе дрвенести ноти.

Во новиот Free d’Homme, можете да најдете карактеристики на претходното издание. Се чувствува континуитетот во остриот и необичен контраст на цитрусот наспроти топлите зачинети земјени акорди.

Во Free d’Homme има обид за компромис! Жешката пикантност го прави мирисот модерно посјаен и уште појак, но малку посладок, проширувајќи го кругот на обожаватели.

Costume National Free d'Homme poster

- Реклама -

Мирисно искуство што ќе ве изненади!

Секоја чест за смелиот дизајн и стилскиот изглед на мирисот! Не знаејќи како мириса, гледајќи ја живописната жолта боја, замислувате весел цитрусен мирис. Меѓутоа, кога ќе го прснете и мириснете, веселата жолта боја почнува да се полни со сила пред вашите очи и недвосмислено ве убедува дека жолтата е најсилна, најодлучна машка, лавовска боја. Дискретните сиви детали буквално ја воздржуваат оваа моќ, бидејќи најдобар начин да се живее е да се биде жесток, но да ја воздржите силата на својот карактер.

Costume National Free d'Homme a bottle

Некако веднаш го забележав…

Првиот впечаток е нуклеарниот темјан. За разлика од обичниот темјан, кој со трепет ја допира душата, темјанот во Free d’Homme се превртува, гледајќи директно во твоите очи – пренесувајќи го расположението на мирисот.

Costume National

Со својата опојна моќ на елеганција и заведување, Free d’Homme ги меша нотите на лимон, мексиканска лимета и цвет од шафран со цистус и мистичен темјан за уникатен и неверојатен мирис.

Антикомформиста, слободен и урбан маж!

Гламурозен и бесен во исто време, мажот CoSTUME NATIONAL е човек кој со својата јака и дива енергија има позитивен став кон новите предизвици. Новиот каубоец, модерен и урбан, спортски и лежерен, одново го осмислува својот стил со минимизирање на формалностите, без страв и несигурност.

Costume National

Шише во длабока шафран жолта боја!

Иконското шише ги исцртува линиите на машката фигура со минимализам на апсолутна елеганција. Стаклото е обоено со проѕирна, длабока шафран жолта која ја идентификува енергијата и сјајот на повторното раѓање.

Costume National Free d'Homme a bottle and package