- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во парфимеријата Belodore во склоп на хотелот Мериот, беше претставен новиот луксузен мирис на брендот Bond No.9Nolita. Гостите собрани во модерното опкружување на парфимеријата Belodore, зрачea со допир на гламур и љубов во знакот на Денот на вљубените.

Со мирисна сензација на парфемот низ воздухот, слатки и бакнежи распослани насекаде, Bond No.9 Nolita ни приреди одлична атмосфера. Мирисната композиција која се карактеризира со иновативно шише и дизајн, беше откриена пред бројните гости.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay)

Nolita – совршен мирис за вљубените!

Се запознавме со женствената нота на фрезија обоена со енергична мандарина, живописна мирисна слика на истоимената населба во Њујорк, наречена Нолита.

- Реклама -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaltrina Kryeziu (@kaltrinakryeziu__)

Бакнежи од Њујорк за сите вљубени!

Nolita е шармантен, луксузен кварт во Њујорк. Позната по модерната атмосфера, шик шопинг сцена со многу дизајнерски златари, уникатни бутици и продавници со домашен дизајн. Овој кварт стана збиралиште за младите кои ги среќаваме во популарните улични кафулиња, барови и модерни ресторани. За време на викендите, уличните продавачи го изложуваат рачно изработениот накит и уметничките дела.

Bond No.9 Nolita

Bond No.9 Nolita parfimreija Belodore

Bond No.9 Nolita

Bond No.9 Nolita

Bond No.9 Nolita

Bond No.9 Nolita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ubavina za site (@ubavinazasite)

Kaltrina Kryeziu & Stylish by Marinela parfimerija Belodore hotel Meriot Skopje

Marjana Stanojkovska parfimerija Belodore hotel Meriot Skopje

Victoria Loba hotel Meriot Skopje