- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Сте ја гледале на TikTok… таа е бр.1 во продажба во Европа… таа е Twist Up The Volume маскара! Она што ја направи толку посакувана кај жените е нејзината четка со двојна положба која ги издолжува и волуменизира трепките без компромис! Со Twist Up The Volume маскарата повеќе нема потреба да избирате помеѓу волумен и должина на трепките, бидејќи нејзината уникатна четка се трансформира и се прилагодува во 2 позиции, за неверојатна должина и за волумен на трепките!

Однесете ги трепките во нови височини!

Новата Twist Up The Volume маскара е со уникатна 2во1 четка, која ја комбинира моќта на издолжување со интензитет на волумен. Буквално, две маскари во една за максимум придобивки. Сега можете да го „извртете“ вашиот изглед со Twist Up The Volume маскарата, опремена со конвертибилна четка за никогаш повеќе да не мора да правите компромиси помеѓу должината и волуменот!

Bourjois Twist Up The Volume mascara

Првото подесување овозможува визуелен волумен и убаво раздвојување на трепките, додека пак второто подесување овозможува драматичен волумен и извиткување на трепките. Сега не ви се потребни 2 маскари, бидејќи со Twist Up the Volume маскарата имате два резултати со една маскара, благодарение на трансформирачката четка.

- Реклама -

Позиција 1 со ретко поставени и исправени иглички за издолжување и дефиниција на трепките и позиција 2 со густо поставени и извртени иглички за волумен и извиткување на трепките. Со 2во1 трансформирачката четка, повеќе не мора да избирате помеѓу волумен и должина!

Bourjois mascara one brush two positions

Уште поцрни трепки!

Нејзината негувачка формула збогатена со колаген, кератин и 40% повеќе црни пигменти, ќе се погрижи за вашите трепки. Со 2во1 четката која ги издолжува, раздвојува и дава волумен на трепките, добивате поцрни, побогати, поизвиткани, подефинирани и погусти трепки!

Bourjois Twist Up The Volume mascara

Пробајте ја оваа чудесна маскара!

Twist Up The Volume маскарата стана голем хит кај бјути ентузијастите благодарение на нејзините видливи резултати што ја направија да биде единствена маскара без компромис помеѓу должината и волуменот. Пробајте ја оваа чудесна маскара!

Twist Up The Volume маскарата од Bourjois можете да ја набавите ОВДЕ!

Bourjois Twist Up The Volume mascara visual

Bourjois mascara one brush two positions