- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Мирисната колекција Hugo е збогатена со уште едно машко лимитирано издание, новиот овошно-ароматичен мирис Hugo Reflective Edition. Тоалетната вода Hugo Reflective Edition специјално е развиена за мажи кои сакаат да бидат најчистата верзија од себе – секој ден. Овој парфем открива свеж мирис кој ја отсликува моќта и убавината на индивидуалноста и уникатноста и ве поттикнува да го гледате светот низ други очи.

Hugo Reflective Edition

Моќта на машката уникатна рефлексија!

Огледалото е вистински сведок за тоа кои сте и како се претставувате пред светот. Тоа ве охрабрува да се запрашате! Како одлучувате да ја споделите вашата вистина со другите? Поврзете се со вашето автентично „јас“ преку вашиот одраз и споделете ја вашата вистина на светот околу вас.

Кампања – Reflect My Time

Hugo Reflective Edition споделува едноставна порака! За да „влезете“ во вашата моќ и да го заземете вашето единствено место во светот, мора да ги следите вашите инстинкти и секогаш да бидете свои.

Kelvyn Colt Reflect My Time

- Реклама -

Со кампањата Reflect My Time, оваа оживувачка тоалетна вода ја нагласува важноста на самоизразувањето, како потсетник дека имате најголема моќ кога целосно сте верни на себе.

Парфимер – Frank Voelkl

Frank Voelkl, неверојатно талентиран парфимер и креатор на Hugo Reflective Edition, сподели едноставна порака – за да завладеете со својата сила и да го заземете вашето единствено место во светот, мора да ги следите вашите инстинкти и секогаш да бидете верни на себе.

За длабока и машка трага!

Впечатливите горни ноти на цитрус се комбинирани со освежителен еукалиптус и леден ментол, како свеж и остар вовед во ова лимитирано мирисно издание. Треперливите ноти на чемпрес, лисја на љубичица и ноти на круша ги додаваат нивните ароматични и овошни ароми, додека мирисот постепено се претопува во топол акорд на ветивер и сив килибар, за длабока и машка трага.

Hugo Reflective Edition ingredients

Металик стаклено шише со ефект на огледало!

Hugo Reflective Edition Eau de Toilette доаѓа во металик стаклено шише со ефект на огледало, големо сребрено лого и соодветно сребрено капаче.

Hugo Reflective Edition е достапен во шишенца од 75 и 125 мл и ОВДЕ можете да го набавите!

bottle Hugo Reflective Edition package