- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Xerjoff е италијански луксузен бренд создаден од Sergio Momo во 2003 година. Нуди карактеристични мириси создадени од најдобрите состојки, спакувани во неверојатни амбалажи. Тоа се единствени мириси, лимитирани серии, колекции од извонредни парфеми кои настанаа како резултат на повеќегодишно истражување и развој, врвно уметничко знаење и голема посветеност и љубов.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xerjoff (@xerjoff)

Долготрајни мириси кои освојуваат на секој чекор!

Мирисните колекции Shooting Stars, 17/17 Stone Label, Oud Stars, Join The Club, 1861, „V“, Coffe Break го отсликуваат спојот на луксузот и современиот начин на живот. Италијанскиот луксузен бренд Xerjoff го карактеризираат долготрајни мириси кои освојуваат на секој чекор, креирани од најквалитетните компоненти. Спојот на екстраваганција и слобода во шишенце кои секогаш ќе сакате да ги задржите како драг спомен во вашиот дом.

Ова се најдобрите мирисни композиции!

Тешко е да се одбере еден фаворит помеѓу сите овие прекрасни мирисни композиции. Поради тоа, ви претставувам неколку од нив.

Xerjoff Shooting Stars La Capitale

Од колекцијата Shooting Stars ни доаѓа унисекс изданието La Capitale кое е посветено на градот Москва, но и цела Русија. La Capitale е префинет парфем кој го отсликува шармот на оваа бескрајна земја, богат со традиција, култура, уметност и историја. Сладок и пудрест… ќе го засакаат дури и оние на кои Русија не им е прва на листата од посакувани дестинации. Можеби после него ќе го промените мислењето.

- Реклама -

Xerjoff Shooting Stars La Capitale

Xerjoff Coffee Break Golden Dallah

Coffee Break е колекција инспирирана со интригантна историја на интернационалната трговија со кафе. Топлиот и егзотичен парфем Golden Dallah привлекува со својот неодоливо ориентален зачински карактер.

Xerjoff Coffee Break Golden Dallah

Xerjoff Join The Club More Than Words

Парфемот More Than Words е еден од најголемите скапоцености на мирисната колекција Join The Club и претставува таен клуб на писатели и поети. Инспириран е со разновидна литература и моќта на пишаните зборови. Уметничките визии се преточуваат на хартијата.

Xerjoff Join The Club More Than Words

Xerjoff Universe

Доколку ве заинтригирав, подигнете го својот истражувачки дух и зачекорете во Xerjoff Universe.