- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Еликсир на нивната онлајн парфимерија со специјална понуда со попуст од -50% на маскарата со најголема четка до сега!

Вашите трепки заслужуваат да бидат забележани!

Маскара со најголема четка до сега, за постигнување на ефект на вештачки трепки, за волумен и интензивно црна боја која трае во текот на целиот ден.

Порачајте ја маскарата Max Factor False Lash Effect 24h по намалена цена за 50% на линкот:

http://e-elixir.mk/маскари/

Како што порачуваат од Еликсир, следуваат многу изненадувања и ве потсетуваат дека доставата од онлајн парфимеријата е бесплатна.

- Реклама -