- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ние жените добивме одлична пудра која не остава траги! Lasting Performance

Досега за постигнување на природен изглед кој би траел цел ден ни беа потребни комбинации од два или повеќе производи и повеќе чекори при нанесување. Благодарение на иновација на брендот Max Factor, ние жените добивме одлична текстура на пудра која не остава траги, а воедно покривната моќ е неверојатна.

Денес жените имаат се што посакувале кога станува збор за пудра!

Скршете ги правилата на традиционалните мејкап артисти со Max Factor Lasting Performance пудрата: долготрајна пудра дизајнирана да овозможи природен изглед на кожата. Денес жените можат да имаат се што посакувале кога станува збор за пудра. Редизајнираната и добро позната Lasting Performance пудра нуди долготрајност и беспрекорно чувство.

Беспрекорно чувство кое трае!

Денес жените сакаат пудра која нуди природен изглед, кој истовремено ќе трае во текот на целиот ден. Многу жени веруваат дека долготрајните пудри нудат се освен природен изглед. Заради ова тие комбинираат течна пудра со пудра во прав или камена, се со цел да си ги задоволат потребите. Овој тип на процес за кожата е многу штетен и понекогаш изгледа непријатен на лицето.

- Реклама -

Max Factor на жените ни дава Max Factor Lasting Performance Foundation – пудра која не остава траги, благодарение на новата формула и технологија. Жените конечно можат да имаат здрав изглед на кожата, а воедно да имаат мејкап финиш кој ќе трае многу долго.

Мејкап уметност!

Работејќи со тим на мејкап артисти, Max Factor ја создаде новата Lasting Performance, со цел да им овозможи на сите жени самостојно дома да го постигнат изгледот кој го нудат професионалните мејкап артисти.

Touch Proof! Технологија која стои позади пудрата Lasting Performance

Формула која овозможува пудрата да не остава траги:

Во својот состав пудрата содржи три различни видови на апсорбирачки масла, кои овозможуваат долготрајност. Пудрата е создадена да трае во текот на целиот ден, иако ќе се апсорбира уште при првото нанесување. Пудрата не остава траги при допир.

Технологија која овозможува долготрајност:

Пудрата во својот состав содржи ПВП (поливинил пиролидон). Состојка која нуди долготрајност, но е здрава за епидермисот.

Чувство на леснотија:

Формулата е флексибилна и лесна за носење. Се додека ја носите нема да осетите чувство дека лицето ви се суши ниту пак дека кожата ви се затега.

Свеж природен финиш:

Апсорбирачки масла кои апсорбираат дури до два пати повеќе од претходните формули на пудрите. Го апсорбира себумот, а со тоа се овозможува свеж и природен изглед кој трае.