- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Еликсир парфимерии со примамлива понуда! На верните купувачи им пружа повеќе изненадувања. Фудбалска треска со многу подароци!

Обожаватели на фудбал!

Еликсир реши да ви ја направи оваа фудбалска треска уште поголема со многу подароци!

За секој купен Boss Bottled United машки мирис од 100мл, (Boss Bottled EDT, Boss Bottled Tonic, Boss Bottled Intense, Boss Bottled Unlimited, Boss Bottled Night, едицијата Man of Today) во парфимериите на Еликсир добивате подарок топка или торбица.

Подароците се во ограничени количини, затоа побрзајте!

Најдобри цени за своите лојални поддржувачи!

Уште едно изненадување! Boss Bottled United машкиот мирис промотивно е намален за -30% во парфимериите на Еликсир.

- Реклама -