- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Еликсир традиционално и оваа година најавува голем попуст:

Garage Sale во Рамстор Скопје од 06 до 11 февруари во парфимеријата Еликсир со попусти до -70%

“Правиме чистка, вадиме се надвор!”

- Реклама -