Време е да си обезбедите луксузна нега на усните! Estee Lauder Pure Color Desire Rouge Excess

Дали сте посакале кармин кој ќе ги исполни сите ваши очекувања – боја, текстура, долготрајност…

Неверојатно богата формула која веднаш ги хидрира усните!

Pure Color Desire Rouge Excess од Estee Lauder ги има сите карактеристики кои ги очекувате од еден кармин. Моќна боја која со едно нанесување обезбедува свежи и хидрирани усни во текот на целиот ден, а притоа чувствувате неверојатна удобност при носењето. Досега, ова е еден од највисоко рангираните кармини во однос на пигментацијата со дури 25%. Неверојатно богата формула која веднаш ги хидрира усните, дава полн, дефиниран и мазен изглед.

Она што го посакувате!

Estee Lauder Pure Color Desire Rouge Excess е карминот кој ги освои жените!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *