- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ова е приказната на Рут, која успеа да го надмине проблемот со хиперпигментација околу очите и усните со помош на серумот од Eucerin.

Темни дамки околу очите, усните и различни делови на телото!

„Една моја пријателка всушност ме викаше панда заради темните дамки околу очите, устата и различните делови на телото. Да! Но, тоа што ме натажува не е дека луѓето ми кажуваат нешто, туку како јас се чувствувам во определени ситуации. Мислам дека имам пигментни дамки, веројатно уште откога бев во градинка“.

„На пример, забележав дека кога се запознавам со нов човек почнувам да се грижам што тие мислат за мене. Дали во мене ја гледаат само мојата хиперпигментација, дали ќе имам шанса да им покажеш која сум всушност“.

hiperpigmentacija Eucerin Anti Pigment

- Реклама -

Eucerin Anti-Pigment серум со двојно дејство и многу лесна текстура!

„Кога сретнувам луѓе, не би сакала да го забележуваат прво мојот надворешен изглед, мојата кожа, нејзината состојба. Едноставно сакам да ме гледаат мене и мојот карактер. На пример, мојата насмевка и како се смеам. Јас многу се смеам и сакам да се смеам. Да. Мислам дека убавината е повеќе глагол, отколку придавка. Убавината е карактерот. Тоа е начинот на кој човек се однесува, како се држи. Тоа е начинот на кој се однесуваш кон луѓето. Тие нешта се забележуваат од другите. Тоа што ми се допаѓа во Eucerin Anti-Pigment серумот со двојно дејство е дека е со многу лесна текстура. Серумот всушност ми помага да ја хидрирам мојата кожа и не ја суши“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eucerin North Macedonia (@eucerinnmk)

Благодарение на него повеќе кожата не ми е проблем!

„Благодарение на него ја зголемив самодовербата и ја прифатив мојата кожа и дамките, такви какви што се. Дури и да се шетам по блуза со кратки ракави и да не ме интересира дали луѓето ме гледаат или не. Тоа е нешто коешто не би можела да го направам пред години. Веќе кожата не ми е проблем, јас сум повеќе од тоа“.

Eucerin Anti Pigment