- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Новиот сеопфатен и живописен мирис Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. го доловува возбудливото чувство на безгрижност во шише. Како нова сензација, мирисот е колекција од вибрациски искуства со возбудувачка светлина која ја храни душата. Како да се наоѓате точно таму каде што сакате да бидете. Опкружени во средина која споделува емоционална конекција која го осветлува внатрешното чувство на задоволство. Се чувствувате самоуверено, бидејќи средината е таа која ви дава силата. Обединети во својата уникатност, влијаете на животот. Colonia C.L.U.B. е вашиот пријател како уникатна врска помеѓу вас и кругот на пријателите.

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. visual

Мирис на леснотија?

Како неповторлива сензација креирана од Colonia C.L.U.B. – „клубот“ – кој ги слави сите незаборавни искуства. Желбата да се биде помеѓу пријателите, споделувајќи нови искуства и откритија, значајни вечери, пијалак на омиленото место или пак викенд патување. Грижливост и добредојденост, како што симболизира овој мирис.

Лесен, современ и блескав!

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. е енергичен мирис кој ги слави моментите кои се важни, оние моменти кои се уште пореални и автентични, затоа што биле искусни заедно. Радосни емоции кои се чувствуваат веднаш: нотите од лимон и бергамот се разликуваат уште од самиот почеток, давајќи блескава привлечност и чувство на заедништво и поврзаност. Во исто време, зачинетиот допир на розови бобинки и црн бибер создаваат нераскинливо поврзување со ароматичното срце на мирисот на кое се додава свежината од шисо и рузмарин. Во последната прегратка, удобните ноти на кедрово дрво и мошус го предизвикуваат она чувство кое се покажува кога сте токму онаму каде што сакате да бидете, прифатени со вашиот сопствен идентитет.

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. ingredients

- Реклама -

Клуб во кој можете да бидете свои!

Динамичен и безгрижен мирис како моментите споделени со пријателите – C.L.U.B. во кој можете да бидете свои. Colonia C.L.U.B. е оживувачки мирис кој ги персонифицира живописните сензации на моментите кои се важни затоа што ги доживувате заедно.

Colonia C.L.U.B.

Софистицирана темнозелена нијанса!

Шишето е изработено од проѕирно стакло, како ода на леснотија и инклузивност. Зелената боја ја карактеризира етикетата и горниот дел како и цилиндричната кутија и ги пренесува ароматичните ноти на мирисот, додека логото и амблемот во златна боја ги зајакнуваат светлите тонови.

package and bottle

Еколошки кон средината!

Мирисот Colonia C.L.U.B. е еколошки кон средината, шишето делумно е направено од рециклирано стакло, а горниот дел од рециклирана пластика. Надворешното пакување направено е од 100% рециклирачки картон, а етикетите се направени целосно рециклирачки моно-материјал.