- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

KKW Fragrance, парфемската линија на Kim Kardashian, лансира ново издание KKW x Kris, во кое е вклучена Kris Jenner, мајката на Kim Kardashian. Kim и нејзините сестри претходно ја лансираа мирисната линија KKW Fragrance Diamonds By Kourtney, Kim и Khloe Kardashian.

Мирис инспириран од врската помеѓу Kim и Kris!

Според Kardashian West и Jenner, парфемот е создаден не само да ја претстави сопствената врска како мајка и ќерка, туку и нивната поврзаност со сите жени во нивните животи.

- Реклама -

Дрвенести ноти со акорди на бели цветови!

Мирисната композиција е дрвенеста и цветна, со доминација на ноти на бели цветови како што е фрезија, тубероза и гарденија, надополнето со кашмирово дрво и златен килибар. Мирисниот состав го краси и акорд на пијалакот Aperol Spritz во горните ноти.

Мирисот е достапен во 30 мл, како Eau de Parfum.