- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Новото поглавје на машката мирисна колекција на брендот Issey Miyake е Fusion d’Issey, мирис посветен на мајката природа, мирис кој ве поканува да ја откриете моќта и разновидноста на недопрената природа. Опишан е како минерален парфем кој нуди мирисна композиција преполна со контрасти на ладни и топли ноти. Fusion d’Issey е потпишан од парфимерката Nathalie Lorson.

Силен и свеж како шумско ветре!

Експлозивната свежина од почетокот на композицијата вклучува цитрусни и овошни ароми како што се лимон и слатко кокосово млеко. Ароматичното-зачинско срце е силно и свежо како шумско ветре, кое се меша со сончевата килибарна база и длабоката „вулканска“ нота на пачули.

- Реклама -

Сјајно шише во сина боја!

Шишето е изработено од сјајно стакло со длабока сина боја, со натпис Fusion d’Issey во портокалова боја.

Issey Miyake Fusion d’Issey е достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Toilette.