- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Космо Тинекс парфимерии ви нуди – 28% промоција на L’Oreal  False Lash superstar x-fiber маскара за постигнување на ефект на вештачки трепки.

Сега маскарата може да ја набавите за само 630 денари.

- Реклама -