- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

La Nuit de L’Homme беше лансиран во 2009 година како вечерна варијанта на машкиот L’Homme парфем од 2006 година на брендот Yves Saint Laurent. По оригиналното машко издание следеа мирисите: La Nuit de L’Homme Le Parfum од 2010 година – како Eau de Parfum едиција, La Nuit de l’Homme Frozen Cologne од 2012 година, La Nuit de L’Homme L’Intense од 2015 година и La Nuit de L’Homme Eau Électrique од 2017 година.

За енигматични, заводливи и храбри мажи!

Во 2019 година брендот Yves Saint Laurent планира да лансира нова Eau de Parfum верзија на оригиналното машко издание – La Nuit de L’Homme Eau de Parfum. Новата верзија ветува потемна и сензуална интерпретација на популарниот мирис, наменет за енигматични, заводливи и храбри мажи.

- Реклама -

 

Ориентално-дрвенеста композиција!

Ориентално-зачинските акорди на кардамон и тонка се засилени со дрвенеста комбинација од сандаловина, пачули, жалфија и мирис на кожа. Мирисот припаѓа на семејството со ориентално-дрвенести композиции.

Новиот Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Eau de Parfum ќе биде достапен во 40, 60 и 100 мл, како Eau de Parfum.