- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Оваа година Lancôme слави 30 години од создавањето на својот култен парфем Tresor и во таа пригода го понуди како ограничено издание – Lancôme Trésor 30 Years Limited Edition. Овој датум ќе се одбележи со рекламна кампања во која ќе учествуваат двете најпознати амбасадорки на парфемот – Isabella Rossellini и Penélope Cruz.

Tresor Isabella Rossellini Penélope Cruz

Сагата на безвременскиот мирис продолжува!

Воспоставувајќи силна врска помеѓу вчерашното и денешното, сагата на безвременскиот мирис Trésor продолжува со кампања во која го прикажува старото и новото.

Tresor

Препознатливо култно шише!

За својата 30 годишнина Lancôme нуди Trésor шише во ограничено издание. Горниот дел на шишето е лакиран во топла металик розова боја, додека стаклениот дел ги сублимира килибарните нијанси што ги содржи мирисот.

- Реклама -

package

Симбол на љубов и скапоценост!

Од своето создавање во 1990 година, Trésor стана симбол на љубов и скапоценост. Мирисот на роза, праска и ванила се соединува во пријатна и ориентална креација потпишана од парфимерката Sophia Grojman.

Lancôme Tresor 30 Years Limited Edition е достапен во 50 мл, како Eau de Parfum.

Lancome fragrance package