- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

MAC има нови производи за очи кои целосно нè воодушевија!

Во MAC се водат од тезата дека убавината е во окото на гледачот и затоа големо внимание посветуваат на очите. Меѓу новите производи за шминка за очи и веѓи, омилените Dazzleshadow сенки за очи познати по богатиот пигмент, сега доаѓаат во нови блескави нијанси.

Dazzleshadow сенки за очи!

Dazzleshadow Extreme сенките за очи се полни со металик сјај и само со едно нанесување со четка ќе изгледате како да сте стопиле метал на очните капаци. Новите Dazzleshadow сенки за очи може да ги најдете во повеќе нијанси, а за оние кои сакаат да направат сопствена палета, MAC има празни пакувања во кои може да ги сложите омилените нијанси.

- Реклама -

Eye Brows Big Boost Fibre гел за веѓи!

Се разбира, покрај очите дојде ред и на веѓите. Од MAC осмислија нов MAC Eye Brows Big Boost Fibre гел за веѓи кој на веѓите ќе им даде дополнителен волумен и пополнетост, особено ако се тенки. Се работи за гел кој ќе ги пополни природните веѓи, а ако го нанесете неколку пати ќе добиете богати веѓи полни со волумен. Гелот доаѓа во осум прекрасни нијанси.