- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Нови кармини во козметичкиот несесер никогаш не е доволно, а за тоа се свесни во козметичкиот бренд MAC и оваа сезона ја разубавија во свој стил со колекцијата на кармини под името „Love Me Lipstick“.

MAC Love Me Lipstick – хидратација со лесна, сатенска завршница!

Колекцијата носи 22 нијанси кои ќе бидат достапни во продажното место во Skopje City Mall. Се работи за колекција на кармини во која сите ќе се вљубат на прв поглед. Одлична вест е дека колекцијата на кармини нема да ја засакате само поради прекрасните нијанси, туку и заради формулата што содржи масло од арган, а истовремено обезбедува хидратација и остава интензивен траг на усните со лесна, сатенска завршница.

Од MAC изјавуваат!

Можеби секогаш не можеме да сметаме дека љубовта ќе ни биде возвратена, но верувајте на „Love Me“ кармините, тие секогаш ќе ја возвратат љубовта!

- Реклама -