- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Лето, сонце, бои и енергија – сето ова надополнето со уникатната убавина и нијанси на кармините на MAC!

Во чест на Меѓународниот ден на кармините оваа сабота, на 27 јули за секоја направена сметка над 2500 денари добивате ПОДАРОК кармин за усни! Меѓународниот ден на кармините се означува секоја година на 29 јули.

Причина?

Едноставна – заради фактот што за голем дел од жените карминот е „must have“ козметички производ. Велат дека секоја дама во својот козметички несесер мора да има барем 3 нијанси на кармин – „nude“, црвен и розов. Но, кога изборот на бои и текстури е огромен слободно одберете повеќе од 3 нијанси и носете ги  во различни пригоди!

- Реклама -

На 27 јули за секоја сметка над 2500 денари добивате ПОДАРОК кармин за усни!

Не ја пропуштајте можноста да бидете дел од жените кои сакаат да бидат забележани со омилениот кармин на себе, оваа сабота во МAC Store во Скопје Сити Мол.

Побрзајте, количините се ограничени.