- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Обновете ги вашите трепки и вратете им го целосниот потенцијал за само 28 дена! Ви ја претставувам Lash Revival, првата Max Factor маскара со екстракт од бамбус, која видно ги регенерира трепките после четири недели користење, така што ги прави погусти, подолги и поцврсти.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Factor (@maxfactor) on

Иновативен производ со револуционерни и корисни состојки!

Како најнов член во семејството на иновативни производи со револуционерни и корисни состојки, маскарата Max Factor Lash Revival нуди формула која ги зајакнува и ги храни трепките со секое нанесување обезбедувајќи нега од ден на ден.

- Реклама -

Сами ќе се уверите колку многу вашите трепки може да се променат за само еден месец!

Max Factor воведува нов чекор во секојдневниот ритуал на нега, што на вашите трепки ќе им го врати нивниот целосен потенцијал. Трепките не само што ќе ја добијат потребната грижа, туку и самите ќе се уверите колку многу можат да се променат за само еден месец. Ќе бидете воодушевени од тоа колку големо влијание може да имаат малите, навидум споредни работи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Factor (@maxfactor) on

Новата маскара извршува повеќе задачи во исто време!

Прилагодувајќи се на вашиот динамичен животен стил, новата маскара Max Factor Lash Revival извршува повеќе задачи во исто време, исто како и вие. Нејзината заоблена четка е инспирирана од формата на окото, така што нежно ги чешла трепките и го зголемува нивниот волумен без да остава грутки. Нејзината иновативна формула со екстракт од бамбус ги зајакнува и ги храни трепките, така што тие стануваат погусти и подолги. Max Factor Lash Revival маскарата е дизајнирана да даде се од себе за да ги направи вашите очи да изгледаат и да бидат што е можно поубави.