- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Беспрекорен волумен со перфектен резултат!

Четката против згрутчување на Max Factor е прва четка од ваков вид. Секоја игличка на неа е идеално разделена и формирана да не ги згрутчува влакненцата на трепките, едноставно да ја прегрне секоја трепка, дефинира и раздели од другите без да ги залепи и згрутчи. На тој начин се постигнува беспрекорен волумен со перфектен резултат.

Не остава грутки при нанесувањето!

Clump Defy Effect маскарата има специјално дизајнирана четка која ја нанесува формулата подеднакво. Густо распоредени иглички кои ги расчешлуваат и најмалите трепки. Обликуваната четкичка со која лесно ќе ги расчешлате трепките и од долниот капак на окото. Правилно распоредените иглички не оставаат грутки при нанесувањето на формулата.

Совет за беспрекорен волумен:

Нанесете од маскарата од коренот кон врвот на трепките. Потоа нанесете уште еден слој за уште поголем ефект.

- Реклама -